Figyelem! Már lehet saját klánt alapítani, illetve belépni a már meglévő klánok egyikébe! A klánokba a jobb oldalt levő klánlistában jelentkezhetsz. A játék június 11-től kezdődik, tehát ne késlekedj!

2012. május 31., csütörtök

Akartok játszani?

Mivel itt a blogon, illetve más helyeken is többen érdeklődtetek az i.sz. 611 felől, ezért gondoltam megírom ezt a bejegyzést, hogy összegyűjtsük hányan szeretnének játszani újból az i.sz.611-el közel egy éves szünet után. Ha Te szeretnél aktívan játszani, és vannak ismerőseid akik szintén érdeklődnek szerepjáték iránt, akkor hívd őket, mutasd be a blogon található információkat, és jelentkezzetek.

Egyelőre ennek a cikknek a hozzászólásai közé várom az aktív érdeklődők jelentkezését.


Jelenleg úgy néz ki, hogy míg kevesen vagyunk, a játékosok Vardaros királyságában vehetnek részt. A Ramsan klán lesz a trónon ott, a király pedig Eric Ramsan lesz. Azonban várunk még több klánt és jelentkezőket a klánokba Ehhez a cikkhez. (Az oldalt levő klánfelsorolással most ne foglalkozzatok, nem aktuális)

5 megjegyzés:

  1. én játszanék, lehetőleg az előző családot folytatnám, ha engednéd, főnök! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engedem, de akkor szedd össze az egykori tagokat.
      Másrészt meg jelentkezz be Google-val, vagy válaszd hogy Név/URL cím, mert így Névtelennek látlak.

      Törlés
  2. nem fog mindenkit Menni, van akit nem is ismerek, két tagot tudok, azonban van még, akit nem ismerek személyesen, és elérhetősége sincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Osric Ramsan volt a vezető, nem? Egyébként én is be-benézek majd:)

      Törlés
    2. Igen, ő volt, de most Eric Ramsan lesz.

      Törlés