Figyelem! Már lehet saját klánt alapítani, illetve belépni a már meglévő klánok egyikébe! A klánokba a jobb oldalt levő klánlistában jelentkezhetsz. A játék június 11-től kezdődik, tehát ne késlekedj!

2011. június 11., szombat

Közérdekű

Menetrend szerint ma 19:00-kor kezdődik a játék, de mivel délelőtt és délután ballagóban leszek, ezért csak késő délután lesz kitéve sok dolog ide a blogra, többek között az oldal címe, ahol a játék lesz. Ezt a cikket fogom frissíteni még infókkal, szóval olvassátok:)


  • FRISSÍTÉS: Felkerült a honlap, ami a http://linuxcp.info/szerepjatek/ címen érhető el, de ide a blog oldalsávjába is ki lesz téve a link. Ezen az oldalon amellett hogy elérhető lesz minden chat szoba a játékosoknak, található lesz még számos információ, térképek, valamint később majd lesz egy külön belépőfelület is, ahol a különböző klánok a rájuk tartozó dolgokat láthatják. A játék ma 19:00-kor kezdődik a Kastély Nagytermében.
  • Frissítés 2: Felkerültek a fentebb linkelt oldalra a térképek is: megyék térképe (névvel), és később a tájegységek neveit feliratozó térképek is kikerülnek.
  • GYERTEK A NAGYTEREMBE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése