Figyelem! Már lehet saját klánt alapítani, illetve belépni a már meglévő klánok egyikébe! A klánokba a jobb oldalt levő klánlistában jelentkezhetsz. A játék június 11-től kezdődik, tehát ne késlekedj!

2011. június 25., szombat

...És haladunk!

Nem írtam mostanában, pedig lett volna miről, most is csupán azért írok, hogy lássátok: élünk. Azért vannak persze olyan lurkók, akik elkószáltak és lustálkodnak, őket most hívnám vissza a játékba. Elsősorban Genetri főnemeseire célzok, akik az elmúlt időben ritkán járnak fel, így értelemszerűen nem is ízlelhették meg a játék igazi ízét, ami már kezd kialakulóban lenni például Vardarosban.
Szóval jöjjön minden játékos, aktivizálódjon, leginkább este 6-7 után szokott aktív játék kezdődni. Aki pedig még nem játékos, de szeretne részt venni, ő is jöjjön fel és megbeszéljük a jelentkezését a játékba. Engem Meselo (Mesélő) néven lehet megtalálni a chaten.

És még egy megjegyzés: Ha feljössz a chatre és nem látsz éppen ott senkit, akkor ne lépj ki egyből, hanem maradj bent legalább fél órát, addig közben foglalkozz mással, és mire visszanézel nagy valószínűséggel már lesz társaságod.

3 megjegyzés:

  1. Volt már néhány nap, amikor 5-től 9-ig chaten voltam és sehol senki:D

    VálaszTörlés
  2. Mint írtam a Genetri-ben lakók felszívódtak egyik napról a másikra:) Pár kivétellel.

    VálaszTörlés
  3. Még ha vagyunk sem egyszerre...elkerülgetjük mi egymást :D

    VálaszTörlés