Figyelem! Már lehet saját klánt alapítani, illetve belépni a már meglévő klánok egyikébe! A klánokba a jobb oldalt levő klánlistában jelentkezhetsz. A játék június 11-től kezdődik, tehát ne késlekedj!

2011. április 9., szombat

A Cél

A játéknak habár nincs kifejezetten végcélja, azért logikusan a "feladat" az, hogy te kerülj a trónra és meg is tartsd azt. Ha a trón a tied, akkor is még kereskedhetsz a többi királysággal, sőt akár háborút is indíthatsz ellenük, hogy két vagy több királyság területe kerüljön az uralmad alá.
Azonban fontos megjegyezni, hogy a játékban minden gyorsabban fog történni, mint a valóságban, mintha gyorsítva lenne a játék, így gyorsabban is öregedtek, hogy ne kelljen valós 30 évet lejátszani, játékban 30 év uralkodáshoz, ami még nem is hosszú. Azonban ez nem jelenti azt, hogy pár valós hét uralkodás után végelgyengülésben meghal a király, és akkor odaveszett amiért dolgozott. Nem!
A másik "fő cél" az, hogy legyen utódja minden játékosnak, hogy ha meghal a karakter, akkor halála után az utódja szerepét tölti be, és logikus esetben ő kerül a trónra az apja után. Ugyanez vonatkozik persze a nőkre is, akik a lányuk szerepét töltik be haláluk után. A helyzet iróniája, hogy nem házasodhat újra össze az előző pár, mivel akkor már testvérek lennének. Ha egy karakter utód nélkül hal meg, akkor új karaktert kezdhet.
Hogy milyen fortélyokkal lehet majd a trónt megszerezni, illetve az utódlás nehézségeiről, arról napokon belül kerül fel egy újabb cikk, leírás.

6 megjegyzés:

  1. Eeez tetszik. :d
    De mi van akkor ha valakinek azonos nemű gyereke születik, akkor azt viszik tovább, kedves Cevys? :D

    VálaszTörlés
  2. Hogy érted? Ha valakinek születik egy fiúgyerek, akkor az apa viszi tovább, ha egy lány akkor az anya, ha mindkettő akkor az apa a fiút az anya a lányt viszi tovább.

    VálaszTörlés
  3. Úgy értem, hogyha két lányuk lesz és meghalnak a szülő-karik, akkor újat kell kezdeni, avagy a másik lányukat viszi az apa is?

    VálaszTörlés
  4. Ilyen esetben választhat, hogy új karakter, vagy az egyik lány-utódot viszi tovább.

    VálaszTörlés
  5. Okés. Egyenlőre nincs több kérdésem.. ;)

    VálaszTörlés